Акції / Денний замір на придбання пластикових вікон в Полтаві

Денний замір на придбання пластикових вікон в Полтаві

Виміри металопластикових вікон і вхідних металевих дверей в компанії ТОВ "Віконний центр" були, є і завжди будуть для наших клієнтів безкоштовними. Ми не акцентуємо увагу клієнтів на безкоштовному вимірі як на додатковому бонус для них, так як в умовах жорсткої конкуренції на віконному ринку клієнт навряд чи захоче платити гроші за завмер.

 

пік вимірів припадає на дообеденное час або, навпаки, на вечірній час, коли всі працюючі громадяни повертаються додому. Для більш однакового розподілу навантаження на наших технологів за вимірами ми вирішили додатково мотивувати клієнтів спеціальною пропозицією, а саме здійснювати замовлення пластикових вікон і вхідних металевих дверей в Полтаві в денний час, а саме з 13-00 до 17-00 годин, та отримувати додаткову знижку на замовлення в розмірі 3%.

 

Телефонуйте в ТОВ «Віконний центр» у Полтаві, запрошуйте на замір технолога по замірам з години дня до п'ятої вечора і отримуйте додаткову знижку на металопластикові вікна та вхідні двері – 3%.

 

Дзвони прямо зараз і не прогав

додаткову вигоду!

 

Крім того, для наших клієнтів є ще інші акції від компанії «Віконний центр» у Полтаві:

 

- мультифункціональний склопакет в подарунок, детальніше тут;

 

- шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного, детальніше тут;

 

-розстрочка на покупку пластикових вікон в Полтаві без банку, без відсотків і без переплати, детальніше на цій сторінки.



Березень 28, 2019 11:39 • Переглядів: 3086