Статті / Розстрочка та кредит на пластикові вікна в Полтаві

Розстрочка та кредит на пластикові вікна в Полтаві

Заміна металопластикових вікон - це дорозі задоволення. На даний момент вибір металопластикового вікна займає не один тиждень, а іноді і місяць, оскільки конкуренція зросла на віконному ринку в півтора рази. Кожна компанія пропонує свою продукцію, під своєю ціновою категорією. Для того, щоб вибрати гідне пластікові вікно в Полтаві, яке буде не лише красиві, але і функціональне, треба детально розглянути варіанти, усі пропозиції. Як правило багатофункціональне вікно коштує великих грошей, і клієнти в основному замовляють вікно, яке дешевше. Альо це не означає, що дешеве пластікові вікно служитиме Вам довго і без поломок. Багато клієнтів звертаються з проханням замінити старе не "дерев'яна яні" вікно, а металопластикове. Оскільки один раз не переплатили ті ж 500 грн, і зараз знову міняють вікно. Хороше металопластикове вікно, це запорука Вашого комфорту і затишку. На цьому економити не варто. Наша компанія працює з клієнтами лояльно. Якісно обробляє кожне замовлення. Приділяючи особливу увагу потребам клієнтів. Так само немаловажний процес в оформленні договором, являється оплата. Багато компаній при оформленні договору беруть 50% або усі 70% передоплати. Хочемо відмітити, що наша компанія бере всього 30 % передоплати, а увесь інший залишок клієнти віддають після установки, коли підпишуть акт виконаних робіт. Це робиться для того, щоб клієнти були впевненні в якості наданих послуг.

 

Якщо Ви давно планували встановити пластікові вікно в Полтаві, але не хочете відразу витрачати велику частину сімейного бюджету, то компанія "Віконний центр" рада надати Вам безпроцентну розстрочку. Ця розстрочка без прихованих процентів, комісій і без зв'язку з банком. Не треба бігати і збирати довідки, для того щоб Вам оформили розстрочку. Для цього потрібні ксерокопія паспорту і коду. Розстрочка оформляється на 3 платежі, тобто загальна сума ділиться на три рівні частини:
- передплата
- через місяць
- через два місяці.


Так само величезний плюс такої розстрочки, що Вам не обов'язково оформляти її в офісі, Ви можете оформити її прямо вдома з нашим майстром.

 


Якщо Ви хочете оформити покупку вікна на більшу кількість платежів, то ми можемо надати Вам кредит на 6 платежів, так само без банку, альо з процентною ставкою 2,75% в місяць. Це така ж сама процедура, що і розстрочка, тільки з маленькою переплатою. Плюс кредитом в тому, що передплата складає 10% від загальної суми і усе інше розбивається на 6 платежів. Хочемо звернути Вашу увагу на те, що установка вікна відбувається не після того, як Ви закриєте розстрочку або кредит. Після того, як передплата була внесена, запускається замовлення в роботу і замовлення встановлюється у свої терміни. Розстрочка і кредит поширюється не лише на один виріб, якщо у Вас в планах склити відразу декілька вікон, то ми із задоволенням Вам допоможемо!

 

Звертайтеся в компанію «Віконний центр» та купуйте металопластикові вікна у Полтаві із задоволенням.


Квітень 26, 2019 09:00 • Переглядів: 3404