Статті / Як доглядати за пластиковим вікном

Як доглядати за пластиковим вікном

Потрібно не забувати, що металопластикове вікно, теж потребує уваги. Якщо Ви встановили самий якісний, дорогий профіль, на якісній фурнітурі, це не означає, що воно буде служити вічно. Потрібно враховувати деякі нюанси в експлуатації пластикового вікна у Полтаві.  Обов'язково після установки нового вікна необхідно  встановити укіс, так як завдяки укосу вікно має більш естетичний вигляд, є завершальним етапів в установці пластикового виробу. Також завдяки укосу пластикове вікно в процентному співвідношенні стає тепліше, і зменшується ймовірність того, що з'явиться на вікнах грибок від підвищеної вологості. Якщо ви зупинилися на виборі пластикових укосів, то Ви зробили правильний вибір, так як вони не потребують догляду, які потребують великих фінансових витрат.

 

Якщо розглядати догляд конкретно за металопластиковим вікном у Полтаві та Полтавській області, то тут теж нічого складного немає, якщо дотримуватися деяких моментів. Наприклад, сам пластик на даний момент не жовтіє, навіть самий дешевий. Але мити його ніхто не відміняв. Тобто не обов'язково купувати дорогі миючі засоби, або якісь спреї, можна взяти вологу ганчірку, і регулярно протирати вікно, щоб з часом не накопичувалася бруд на пластику, інакше тоді потрібно буде вже застосовувати якісь кошти, щоб зробити пластикове вікно знову білосніжним.

 

Також догляду хоча б на рік підлягає ущільнювальна гума. Її необхідно змащувати силіконом, так як їй властиво всихати в теплу пору року і промерзати в зимовий час.

 

Що стосується підвіконь, це вже буде трохи складніше. При виборі пластикового вікна, мало хто звертає увагу на підвіконня, які замовили. Насправді вони відіграють чималу роль у естетичності вікна. Якщо Ви замовили, звичайний жорсткий підвіконня, українського виробництва, то з часом в ньому буде накопичуватися бруд, особливо якщо у Вас на підвіконні стоять квіти і є домашні тварини, то рано чи пізно Ви не зможете довести його до того стану, який був спочатку. Це все призведе до того, що Ви заміните його на більш дорогий підвіконня, але при цьому витратите в два рази більше грошей. Ми рекомендуємо своїм клієнтам, спочатку замовляти ті підвіконня, які Вам не будуть приносити зайвих проблем при експлуатації. 

 

Що стосується фурнітури. Важливу роль при експлуатації вікна грають петлі, на яких тримається стулка. Рекомендується раз в півроку викликати майстрів, для перевірки цілісності. Щоб стулка чисто і без зайвих шумів відкривалася, петлі потрібно змащувати і регулювати. Такою послугою Ви зможете скористатися в компанії «Віконний центр» в місті Полтава.

 

Якщо Вам потрібні якісний металопластикові вікна у Полтаві і Полтавської області, тоді телефонуйте в компанію «Віконний центр» вже сьогодні за телефонами, вказаними в верхній частині сайту.

 

Також купити вікна можна у нас в розстрочку без банку, без відсотків та переплат. Детальніше про розстрочення на пластикові вікна у Полтаві можна почитати на цій сторінки.


Серпень 31, 2018 17:24 • Переглядів: 2362